Сливен, кратки вечерни новини, 31.05.2019 г., петък

Сливен
31.05.2019 / 15:48

За новата учебна година Професионална гимназия по икономика ,,Проф. д-р Димитър Табаков“ – Сливен, очаква бъдещите си ученици с пет интересни специалности - ,,Банково дело“, ,,Бизнес администрация“, ,,Икономическа информатика“, ,,Оперативно счетоводство“ и ,,Митническа и данъчна администрация“.

На 1 юни /събота/, 2019 г., от 10:30 ч., в двора на Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен ще се проведе весел детски празник посветен на Международния ден на детето.

Рена Спасова Харманзова е тазгодишният носител на приза за приемна грижа „Майчино сърце“, наградата й бе връчена вчера от областния управител Чавдар Божурски на тържество в областната администрация.

Областният съвет по сигурност проведе заседание под председателството на областния управител Чавдар Божурски.

Отделението по неонатология в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен се сдоби с нов апарат, закупен с част от средствата, получени от дарителската кампания по Коледа, в която се включиха Български червен кръст, ученици от Сливен, частният дарител Пламен Пенчев и ПП „ГЕРБ“.

Премиера на спектакъла „Омагьосаните лакомства” се състоя на малката сцена в Арт-център „Седем” на 31 май.

31 номинации от 17 училища в Сливенска област бяха направени за тазгодишните награди „Златно сърце“, които се връчват по традиция от Областния управител и Регионалното управление на образованието в навечерието на 1 юни, Международния ден на детето.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев