Сливен, кратки вечерни новини, 27.05.2019 г., понеделник

Сливен
27.05.2019 / 16:02

Предстои временно двудневно преустановяване на движението на жп прелеза при Селиминово на 28 и 29 май, а причината е планирани ремонти на междугарието Шивачево – Гавраилово.

Заместник-областният управител на Сливен Камен Костов /ГЕРБ/ е събрал три пъти повече преференции от бившия премиер Сергей Станишев /БСП/ на евровота в Сливенско.

Още един жилищен блок в Сливен, блок №19 в жилищния комплекс „Дружба“, беше напълно обновен по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Община Сливен кани всички заинтересовани лица да вземат участие в обществено обсъждане на Концепция за интегриран туристически продукт на Община Сливен за реализацията на проект „Интегриран проект за развитие на туризма и подобряване на културната и историческа инфраструктура в Община Сливен“, което ще се проведе на 28 май от 11:00 часа в зала „Май“.

Сливналията Атанас Скатов взе най-голям процент от гласовете в публичното пространство в надпреварата за приза „Зелена личност“ – част от Националния конкурс „Най-зелените компании в България“, организиран от b2b Media.

В зала „Сливен" днес започна Международният фестивал на анимационния филм „Златен кукер“ (МФАФ), който ще продължи до 28 май.

Вече са публикувани свободните места за първото класиране за приема на учениците в I клас за учебната 2019/ 2020 г., а родителите могат да се запознаят с тях от специализирания сайт за прием в меню „Класирания“ на следния линк https://priem.sliven.bg:3443/

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев