AMD ще стриймва “Next Horizon Gaming” от E3 2019, за да демонстрира следващо поколение геймърски продукти

AMD-logo
14.05.2019 / 16:06

– Събитието за феновете ще разкрие нови изделия на компанията, които ще влязат в компютри, игрални конзоли и облачни системи през следващите години. Водещи разработчици ще покажат невиждано до момента игрално съдържание –

 

Санта Клара, Калифорния, 14 май 2019 г. — AMD (NASDAQ: AMD) днес обяви, че ще организира свое събитие, което ще бъде предавано поточно по интернет, по време на E3 2019 в Лос Анжелис, за да вдигне завесата пред новото поколение геймърски продукти. Домакин на AMD “Next Horizon Gaming” ще бъде by creator Джеф Кейли, създателят на The Game Awards . То ще се проведе в The Novo и ще се предава на живо в понеделник, 11 юни, от 1 ч. през нощта българско време.

По време на Next Horizon Gaming президентът и СЕО на AMD д-р Лиса Су ще даде подробности за бъдещи нови продукти и технологии, които ще влязат в геймърски компютри и конзоли, както и в облачни инсталации през следващите няколко години. В събитието ще вземат участие водещи разработчици на игри, които ще разкрият предварителна информация за някои от най-очакваните нови заглавия за тази година.

Феновете на AMD, представителите на пресата и обществеността са поканени да посетят Next Horizon Gaming на E3 2019. Участниците в изложението могат да се регистрират за събитието на AMD тук https://www.eiseverywhere.com/ehome/index.php?eventid=447430& още от днес. Предаването на живо може да се гледа в YouTube канала на AMD , както и във Facebook страницата на компанията. Запис на съботието ще може да се гледа няколко часа след неговото приключване.

 

Поддържащи източници

- Научете още за дейностите на AMD по време на E3 тук

- Следвайте AMD в Twitter на @AMD

- Станете фен на AMD във Facebook

 

За AMD

В продължение на 50 години AMD тласка напред иновациите във високопроизводителните изчислителни среди, в графиката и визуализационните технологии – градивните блокове за потопяващи игрови и визуализационни платформи и информационни центрове. Стотици милиони потребители, водещи бизнеси от Fortune 500 класацията и научни институции в света разчитат на технологиите на AMD за ежедневно подобряване на начина, по който живеят, работят и играят. Служителите на AMD в цял свят са фокусирани върху изграждането на отлични продукти, които преместват напред границите на нашите възможности. Допълнителна информация какви възможности дава AMD днес и как вдъхновява бъдещето ще намерите на уебсайта, в блога, Facebook и Twitter страниците на компанията.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев