Сливен, кратки вечерни новини, 14.05.2019 г., вторник

Сливен
14.05.2019 / 16:00

В препълнена зала в Драматичен театър "Стефан Киров", по време на концерт-спектакъл „Европа за нас и ние за Европа", беше представена снощи листата на ГЕРБ/ЕНП в Сливен.

На 15 май /сряда/ 2019г., от 17:00ч., в Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен ще бъде представена книгата на Наталия Краско „Историята на таврийските българи през обектива на фотокамера (XX век)”

Серия от безплатни прегледи, тестове и мерене на кръвно ще бъдат организирани в Сливен по повод Световния ден за борба с хипертонията – 17 май.

Билетите за спектакъла „Queen. Шоуто продължава“, който ще се състои на 16 юли на крепостта „Туида“ са в продажба от днес.

Търсят се доброволци, които да помагат в благотворителен център „Мистерион“ към катедралния храм „Свети Димитър“.

Лятна музейно-образователна програма „Ваканция в музея“ ще се проведе за поредна година през месец юни в РИМ „Д-р Симеон Табаков”-Сливен.

Като част от програмата на "Европейска нощ на музеите" на 18 май 2019 г., в сградата на Първата държавна текстилна фабрика в град Сливен се открива изложба "Преоткриване на наследства" – фотографска изложба на Васил Гарнизов, Людмил Христов и студенти по фотография от НБУ.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев