Сливен, кратки вечерни новини, 13.05.2019 г., понеделник

Сливен
13.05.2019 / 15:51

Звездите от популярния уеб сериал „Типично“ ще бъдат част от програмата за Международния ден и Европейската нощ на музеите в Сливен на 18 май.

Най-малките ученици от училищата в Сливен положиха Клетва на първокласника на тържествена церемония, състояла се на площад „Хаджи Димитър“.

„ВиК" – Сливен решава сериозни проблеми на водоснабдяването в общините Твърдица и Котел, в изпълнение на проекти и обекти от инвестиционната програма на дружеството за населените места под 10 000 жители.

На 9 май 2019г., г-жа Цвета Караянчева - председател на 44-то Народно събрание, при посещението си в гр. Сливен връчи на д-р Росица Петрова-Василева юбилеен плакет по повод 140-та годишнина от Учредителното народно събрание и приемането на Търновската конституция.

Тази вечер в залата на Драматичен театър „Стефан Киров“ в Сливен ще се състои концерт под надслов „Европа за нас и ние за Европа“ с участието на Дани Милев, Група „Мистик“ и Младежки танцов ансамбъл „Браво“.

Сливенският лифт днес не работи заради профилактика на Електроразпределение Юг ЕАД.

Делото за пране на пари и трафик на жени срещу Атанас Мъндев и др. отново е върнато в Окръжен съд – Сливен за преразглеждане.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев