Сливен, кратки вечерни новини, 03.05.2019 г., петък

Сливен
03.05.2019 / 15:52

ОДМВР-Сливен предприема мерки за обезпечаване сигурността и обществения ред по време на празничните и почивни дни, свързани с 6 май – Деня на Българската армия и Гергьовден.

Вчера в Общностен център – Сливен стартира детска градина за родители – първата тема по време на дискусията с родители беше „Дисциплината. Трудности при възпитанието“.

Териториално поделение на Националния осигурителен институт – гр. Сливен организира мобилни приемни с цел консултиране на гражданите при избора им на по-благоприятен индивидуален коефициент за изчисляване размера на пенсията.

105 работни места ще бъдат разкрити по Регионалната програма за заетост в Сливенска област с осигурен финансов ресурс от държавата в размер на 406 041 лева и 7 250 лева – от областната и четирите общински администрации.

Катедралният храм „Св. Димитър“ ще кандидатства за проект „Религиозен туризъм и туристически атракции“ по ОП „Региони в растеж“.

Център за подготовка на специалисти-Сливен организира и проведе футболен турнир по случай празника на Българската армия – 6 май.

35 са заявените състезатели в 1-ви кръг от „Български дрифт шампионат“, който ще се проведе през този уикенд на писта „Бършен“ в Сливен.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев