Сливен, кратки вечерни новини, 30.04.2019 г., вторник

Сливен
30.04.2019 / 15:57

Отварят детска градина за родители в Общностен център – Сливен, където ще се обсъждат теми, свързани с процесите на детското развитие и израстване.

Майските дни на културата „Сливенски огньове" ще бъдат открити на 2 май, проявите започват от 18:30 часа с балет „Нестинарка" в Драматичен театър „Стефан Киров" по музика на Марин Големинов, поставен от Държавна опера-Стара Загора.

Вследствие на създадената организация от ръководството на ОДМВР-Сливен не са допуснати инциденти и нарушаване на обществения ред по време на Великденските празници и почивните дни.

"Топлофикация – Сливен" ЕАД уведомява своите клиенти, че поради затопляне на времето и наличие на условия за прекратяване на топлоподаването за отопление, считано от 30.04.2019 г. ще започне спиране на отоплението, с което обявява край на отоплителен сезон 2018 г.-2019 г.

Проф. Александър Томов ще дойде в Сливен този петък, срещата с видния икономист, който е бивш вицепремиер, е насрочена за 17:30 часа на 3 май в зала „Графити“ на хотелски комплекс „Национал“.

Сливенски социалисти ще пътуват до София за участие в Първомайския митинг, с който ще се открие кампанията на коалиция „БСП за България“.

Три танка и три гаубици от в.ф. 22220 в Сливен ще участват в военния парад по случай празника на Българската армия – 6 май, Гергьовден.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев