Ротари клуб Сливен чества 20 години

Ротари клуб Сливен чества 20 години
19.04.2019 / 13:39

Уважаеми съграждани, Ротари клуб Сливен чества своята 20 годишнина.

На нашият рожден ден, искаме да ви подарим първи по рода си турнир 3х3 баскетбол в гр. Сливен.

На 20.04 пред сградата на Община Сливен, ще бъдат монтирани 3 бр. иновативни

професионални настилки BounceBack за 3х3 баскетбол, всяка с отделен баскетболен кош.

Нагрaдният фонд надхвърля 2500лв под формата на предметни и парични награди. Той е осигурен от нашите приятели : Енерджи Спорт - спортни настилки, Кале Ауто - официален дилър на Тойота и Лексус, месни продукти Хеликом ООД, ПД Енерджи Груп Еоод, Вива ЕООД осветителни решения и ресторанти Монти. Любезен домакин на събитието е и община Сливен.

Две от настилките ще са арена на турнирните сблъсъци, които започват от 09:00 за децата до 18 години, а от 14:00 е гвоздеят на програмата - турнирът при мъжете над 18 години. Третата настилка ще е за свободно ползване от всички желаещи да се пробват при стрелбата в коша и да поиграят.

За турнира участие са потвърдили най-добрите мъжки отбори в България, както и деца от всички възрастови групи. Очакват се за турнира да пристигнат отбори от всички райони на страната.

Записването се осъществява онлайн през сайта на FIBA, както и на място в деня на турнира.

Любители на спорта в Сливен, очакваме Ви на 20.04.2019г. пред община Сливен да изпробвате вашите баскетболни умения и да подкрепите участващите отбори.

Ние, членовете на Ротари клуб Сливен, се надяваме тази проява да стане традиционна и да помогне за развитието на спорта в красивия ни град.

Още снимки от новината

Ротари клуб Сливен чества 20 години

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев