Сливен, кратки вечерни новини,18.04.2019 г., четвъртък

Сливен
18.04.2019 / 15:49

Областната администрация състави актове за частна държавна собственост на 36 имота на Сливенските минерални бани с обща площ от 273 642 кв. метра.

На редовната си сесия днес местният парламент взе решение да удостои със званието „Почетен гражданин на Сливен“ европейската шампионка по лека атлетика Радослава Мавродиева.

За една година загубата на общинската фирма „Пътнически превози“ – Сливен е намаляла над седем пъти, стана ясно от отчета на фирмата, представен пред комисията по Оперативен контрол към общинския съвет на Сливен.

Среща разговор с народните представители от ПГ „БСП за България“ Елена Йончева, Таско Ерменков и Кольо Милев на тема: „Проблеми в развитието на община Сливен и възможности за решаването им“ ще се проведе на 22 април от 17:30 часа в комплекс „Национал“, зала „Галерия +“.

64 млади изпълнители са заявили участие в конкурса „Цветен камертон“ в Сливен, който ще се проведе този уикенд – на 20 и 21 април.

Вторият в евролистата на БСП Петър Витанов, който е роден в Сливен и е внук на някогашния кмет на общината Петър Марков, се срещна с червени активисти под Сините камъни.

Общината кани на пл. „Цар Освободител“ сливналии да боядисват яйца на Велики четвъртък по обяд в 12:00 часа.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев