Концерт в подкрепа на кампанията за европейските избори „Този път ще гласувам“

Европейският парламент
15.04.2019 / 15:34

Бюрото на Европейския парламент в България организира на 21 април 2019 г., неделя, от 19 ч. в София Лайв Клуб концерт „Избери своето бъдеще!“ в подкрепа на кампанията за изборите за Европейски парламент на 26 май. Концертът се организира със съдействието на сдружение „Избери България“.

 

На сцената на София Лайв Клуб в неделя, 21 април, в подкрепа на кампанията за европейските избори #ТозиПътЩеГласувам ще излязат Стефан Вълдобрев, Графа, Михаела Филева, Михаела Маринова и Рафи. Кампанията на Европейския парламент „Този път ще гласувам“ е институционална и нейната основна цел е да насърчи по-високата избирателна активност на европейските избори през месец май.

Входът е свободен, но е необходимо да вземете предварително безплатни пропуски от Информационния център на Европейския съюз в Дома на Европа, ул.“Раковски“ 124, София или от София Лайв Клуб. Всеки има право да вземе до два билета и те ще бъдат раздавани до изчерпване на местата.

Работното време на Информационния център е от понеделник до петък от 10:00 до 13:00 ч. и от 14:00 до 17:00 ч., а в събота: от 11:00 до 15:00 ч.

В София Лайв Клуб можете да получите безплатни пропуски след 18 ч. в четвъртък, петък и събота.

Очакваме ви на музикална Цветница в подкрепа на кампанията за европейските избори „Този път ще гласувам!“.

Събитието е отворено за медиите.

Допълнителна информация:

Дата и час на събитието: 21 март 2019 г. (неделя) от 19.00 ч. (входът ще бъде отворен от 18:30 ч.)

Адрес: София Лайв Клуб, в подлеза на НДК, София

Пропуски: безплатни пропуски (до изчерпване на количествата) от Информационния център на Европейския съюз в Дома на Европа, ул.“Раковски“ 124, София или София Лайв Клуб.

Кампанията #ТозиПътЩеГласувам

От 23 до 26 май стотици милиони граждани от държавите членки на ЕС ще изберат новите членове на Европейския парламент за следващите 5 години.

Като европейци сме изправени пред множество предизвикателства: от миграцията до промените в климата, от младежката безработица до сигурността на личните данни. Демокрацията и Европейският съюз не са даденост – ние сме тези, които задаваме посоката на развитието им. Този път не е достатъчно да се надяваме на по-добро бъдеще – този път всички ние трябва да поемем отговорност, за да може то да се осъществи!

Кампанията #ТозиПътЩеГласувам е институционална и надпартийна. Целта ѝ е да повиши избирателната активност на европейските избори, които в България ще се проведат на 26 май.

Включете се в кампанията на Европейския парламент тук: ttimv.eu/qfpN #АзИзбирамЕС2019.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев