AMD стартира 2-ро поколение AMD Ryzen™ PRO и AMD Athlon™ PRO мобилни процесори за новите бизнес лаптопи от стартов до висок клас

AMD-logo
08.04.2019 / 16:25

— Ноутбуци с AMD Ryzen PRO и AMD Athlon PRO от HP и Lenovo осигуряват ефективна производителност, защита на ниво чип и живот на батерията достатъчен за цял работен ден –

 

Санта Клара, Калифорния, САЩ, 8 април 2019 г. – Днес AMD (NASDAQ: AMD) обяви най-новите попълнения на PRO процесорната гама: 2-ро поколение AMD Ryzen PRO мобилните процесори с Radeon™ Vega графика и AMD Athlon™ PRO мобилните чипове с Radeon Vega графика. Те са предназначени да осигурят на бизнес потребителите ефективна производителност, сигурност, надеждност и управляемост от корпоративен клас. С тях глобалните РС производители ще могат да създават разнообразни бизнес системи - от висок клас ноутбуци за професионалисти до лаптопи за ежедневни задачи. Още това тримесечие се очакват корпоративни мобилни системи от HP и Lenovo, като към тях ще се присъединят и други ОЕМ-и в течение на годината.

 

“Съвременните РС потребители очакват границите между професионална и лична работа с компютъра практически да не бъде доловима, а ползувателите на бизнес ноутбуци искат да използват най-съвременни характеристики като 3D моделиране, редактиране на видео, работа с множество дисплеи и многозадачност, за да извършват повече работа за по-малко време,” каза Саид Мошкелани, старши вицепрезидент и управител на поделението Client Compute в AMD. “С мобилните процесори AMD Ryzen PRO и Athlon PRO, AMD предлага точната производителност, характеристики и избор на OEM-и и бизнес потребители, в съчетание с необходимите производителност, защита и професионални функции за безпроблемно разполагане на машините в една организация.”

 

2-ро поколение Ryzen PRO мобилни процесори:

Изградени по 12nm технологичен процес, новите мобилни процесори AMD Ryzen™ PRO 3000 серия предлагат най-добра в класа производителност, като предлагат до 16% повече многонишкова производителност от конкурентните предложения.

По-конкретно, новите мобилни процесори AMD Ryzen PRO осигуряват:

o до 12 часа обща офис работа или до 10 часа възпроизвеждане на видео,

o до 14% по-бързо създаване на съдържание и ускоряване на ежедневните офис приложения с вградената Radeon Vega графика, от 3D моделиране до видео редактиране,

o мощни функции на защита на всички Ryzen PRO процесори с вграден в силиция AMD ко-процесор за сигурност,

o и 18-месечен срок на стабилност на имиджите, 24-месечен срок наличност на процесорите, качество от бизнес клас, управляемост от корпоративен клас, и 36-месечна ограничена гаранция за производителите на системи.

 

AMD също предлага “Zen”-базирани Athlon PRO мобилни процесори, с което добавя още избор от мобилни предложения в целия бюджетен спектър.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев