HOSTKEY използва AMD EPYC™за своите виртуализирани, високопроизводителни изчислителни среди

AMD-logo
02.04.2019 / 16:13

— Сървърните процесори AMD EPYC 7281 и EPYC 7401P поддържат интернет решения и услуги за клиентите на компанията —

 

Санта Клара, Калифорния, 2 април 2019 г. — AMD (NASDAQ: AMD) и HOSTKEY, водеща компания за облачни решения с широка клиентска база в Европа, Русия и Северна Америка, обявиха разполагането на AMD EPYCTM базирани сървъри за цялата инфраструктура на HOSTKEY. Новите инсталации на AMD EPYC процесори добавят висока плътност на изчислителните ядра и пропускателна способност за клиентите на HOSTKEY работещи с виртуализирани среди и задачи изискващи висока изчислителна мощност.

 

Новата платформа на доставчика на облачни услуги използва 16-ядрени AMD EPYC™ 7281 и 24-ядрени EPYC™ 7401P процесори в сървърни шасита на Gigabyte, които поддържат до 8 канала RDIMM/LRDIMM DDR4 памет и 128 писти ултрабързи PCIe® Gen3 x4 връзки за поддръжка на растящите изисквания на потребителите.

 

“AMD EPYC чиповете в едно- и дву-процесорни конфигурации позволяват на HOSTKEY да предложи по-голямо разнообразие от услуги на своите клиенти, надграждайки наличните в момента опции за техните нужди от изчислителни мощности,” каза Антон Малина, директор на холандската инфраструктура от информационни центрове. “Като водещ доставчик на услуги в региона, ние се радваме да работим с лидер в индустрията като AMD, за да направим достъпна високата производителност на AMD EPYC.”

 

“За нас е удоволствие да работим с HOSTKEY и да дадем на техните клиенти достъп до процесорите AMD EPYC 7281 и EPYC 7401P. Базираните на тях сървъри ще дадат на клиентите на HOSTKEY нов избор за техните приложения за виртуализирани, HPC или паралелно-изчислителни среди, като същевременно разчитат на високото ниво на услуги и поддръжка на HOSTKEY,” каза Даниел Баундс, старши директор в поделението Datacenter Solutions на AMD

 

Достъп до AMD сървърите в HOSTKEY

AMD EPYC базираните сървъри в момента са налични в Холандия. Клиентите могат да поръчат своя сървър с конфигурация по избор в уебсайта на HOSTKEY . Цените за достъп до базовите сървъри с AMD EPYC 7281 процесори с 32GB RAM и 2x240GB SSD започват от €119 на месец. Всички сървъри на HOSTKEY се предоставят със защита от DDoS атаки.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев