Сливен, кратки вечерни новини, 02.04.2019 г., вторник

Сливен
02.04.2019 / 15:51

На 2 април от 13:00 часа в центъра на Сливен бе представен уникалният проект на вестник „Стандарт“ - „10 причини да останем в моя Сливен“, който показа как се е променил градът през последните години в сферата на културата, образованието, градската среда, спорта, инфраструктурата и др.

В петък вечерта известната психоложка и писателка Мадлен Алгафари представи новата си книга „Поправителен за родители“ пред гостите в център „Сенс“.

Регионалното министерство има готовност до 2020 година да размрази строежа на пречиствателната станция за питейни води в Сливен и тя да бъде довършена.

Изложба „140 години от Учредителното събрание и приемането на Търновската конституция“ бе открита днес в зала „Сирак Скитник“ в Сливен.

Завишен контрол по спазване на ограниченията на скоростта в Сливенско започна от вчера полицията.

Община Сливен разкрива процедура за номинации за наградата „Аргира Жечкова“ за 2019 година.

От 17:00 часа в зала „Май“ в Община Сливен ще се проведе граждански диалог на тема регионално развитие – на събитието ще присъства министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, народният представител от ГЕРБ – Сливен Десислава Танева – областен координатор на партията, кметовете на четирите общини от област Сливен и общинските съветници от ГЕРБ.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев