Сливен, кратки вечерни новини, 01.04.2019 г., понеделник

Областна управа Сливен
01.04.2019 / 15:47

През месеците април и май ще се извърши дезакаризация на тревните площи на ЦАО „Надежда", ЦАО „Речица", град Кермен, социалните и детските заведения в гр. Сливен и населените места, гробищни паркове на Сливен, стадионите в населените места.

На 2 април от 13:00 часа пред сградата на общината ще се състои събитие, част от Националната кампания, насочена към младите хора „10 причини да остана в моя Сливен".

Граждански диалог на тема регионално развитие ще се проведе утре в Сливен в зала „Май“ с участието на министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, депутатът Галя Захариева, народният представител от ГЕРБ - Сливен Десислава Танева - областен координатор на партията, кметовете на четирите общини от област Сливен и общинските съветници от ГЕРБ.

Община Сливен разкрива процедура за номинации за наградата „Аргира Жечкова“ за 2019 година.

Тази вечер от 17:00 часа в сливенската областна управа ще се проведе първоаприлска вечер на тронките с участието на ямболските писатели Генко Богданов, Радко Стоянов, както и музиканти от Сливен и Ямбол – водещ: Николай Домусчиев, зам.-областния управител на Сливен Димитринка Петкова и Дора Илиева.

Областната администрация в Сливен подкрепи инициативата на Световния фонд за дивата природа "Часът на Земята" – на 30 март от 20:30 до 21:30 часа бе загасено осветлението на фасадата на сградата.

Председателят на ПП АБВ – Румен Петков посети Сливен днес.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев