Шампион в CS:GO с ник 's1mple' става официален посланик на AMD

Шампион в CS:GO с ник 's1mple' става официален посланик на AMD
21.03.2019 / 10:00

20 март 2019 г. - AMD съобщи, че професионалистът в играта CS:GO Олександр 's1mple' Костильов е поел и ролята на официален посланик на компанията.

 

Олександр 's1mple' Костильов — най-добрият играч в света за 2018 г. според HLTV.org — е млад, но много способен стрелец с голям потенциал. Той се появява на сцената на професионални изяви в Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) преди няколко години и бързо се развива като една от суперзвездите в тази игра.

 

В момента s1mple се състезава като AWPer (снайперист с пушка Магнум) за еСпорт организацията Natus Vincere. Той помага отборът да заеме първо място в някои от последните провеждани турнири като азиатския шампионат на CS:GO 2018, ESL One: Кьолн 2018 и др.

 

"Радвам се да съобщя, че от днес ще представлявам AMD и продуктите на компанията, които аз самият използвам." каза Олександр 's1mple' Костильов. "За мен това е първото партньорство от такъв мащаб. Чувствам същата отговорност, както когато играта ми се наблюдава от хиляди верни фенове. Нашето пътешествие едва започва и съм сигурен, че ще е дълго и плодотворно!"

 

Процесорите AMD Ryzen са проектирани за безупречна производителност, като обслужват всички нужди на екстремните геймъри, които искат да играят на най-високите резолюции, с най-високите кадрови скорости при максимални настройки.

 

S1mple и AMD ще работят заедно, за да осигурят възможностите за уникални изживявания, докато изграждат по-дълбока връзка с общността на еСпортовете, като повишават търсенето на продуктите на AMD и демонстрират стойността да бъдеш s1mple и поддръжник на AMD.

 

Допълнителна информация можете да намерите на https://navi.gg/en/read/text/3428-s1mple-becomes-an-amd-brand-ambassador.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев