Сливен, кратки вечерни новини, 19.03.2019 г., вторник

Сливен
19.03.2019 / 15:50

Ансамбъл за народни песни и танци „Сливен" ще изнесе Пролетен концерт на 21 март със специалното участие на доц. д-р Бинка Добрева.

По данни на Националния статистически институт през януари 2019 г. на територията на област Сливен са функционирали 44 места за настаняване с над 10 легла – хотели, мотели, къмпинги, хижи и други места за краткосрочно настаняване.

Започва санирането на жилищен блок №8 в сливенския квартал „Дружба“.

Книгата на Мадлен Алгафари „Поправителен за родители“ ще бъде представена в Сливен на 29 март в центъра по консултативна работа и психотерапия „Сенс“.

Сливенският симфоничен оркестър ще изнесе на 28 март в зала „Сливен“ концерт с гост-диригент Бенхард Меби Фосс, Дания и солист Десислава Добрева.

Тържество по повод първа пролет ще се състои на 22 март от 12:00 часа на Хамам баир – празничната програма включва музика, песни, танци, хора и много веселие.

14 сигнала за силна музика и скандали са посетили служители на участъци „Запад“ и „Петолъчка“ в хода на специализирана операция по противодействие на конвенционалната престъпност, опазване на обществения ред и пътна безопасност.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев