Сливен, кратки вечерни новини, 16.03.2019 г., събота

Сливен
16.03.2019 / 16:00

Годишният доклад на Окръжен съд – Сливен бе представен в петък в една от залите на хотелски комплекс „Национал“.

Районен съд – Сливен е гледал с 421 дела повече през 2018 г. в сравнение с предходната 2017 г., стана ясно от представянето на годишния доклад за дейността на Районен съд – Сливен през 2018 г, направено от председателя на съда Живка Кирилова.

Главен комисар Николай Николов директор на ГДПБЗН и заместник-директорът на ГДГП старши комисар Бисер Костадинов дадоха висока оценка за работата на Областната дирекция на МВР в Сливен при представянето на отчет за 2018 година.

На 18 март /понеделник/ 2019г., от 17:00ч., в Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен ще се състои премиерата на стихосбирката „Защото е студено” на известната българска поетеса Валентина Радинска.

За поредна година Община Сливен ще кандидатства за отпускане на средства за спасяването на паметника на Шести артилерийски полк.

В парламента министърът на правосъдието Цецка Цачева, отчете състоянието на затворите – за Сливенския подчерта, че изцяло са ремонтирани спалните и общите битови помещения.

Конкурс за ученическо творчество на тема „Защитени и застрашени растения и животни в ПП „Сините камъни“, организира дирекцията на парка.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев