Сливен, кратки вечерни новини, 14.03.2019 г., четвъртък

Сливен
14.03.2019 / 15:47

Кметът на Сливен Стефан Радев участва на 14 и 15 март в VIII Европейска среща на високо равнище на регионите и градовете в Букурещ.

Жители на сливенския кв. „Клуцохор“ са внесли подписка в общински съвет, с която настояват новият парк по поречието на река Асеновец да носи името „Асеновец“.

На 15 март 2019 г. /петък/, от 19:00 часа, Държавен куклен театър-Сливен ще представи премиерното си заглавие „Комедиантката“ по новелата на Джон Л’ьору.

С Диплом за философско-психологически прочит на прозата на Андрей Платонов, 12-тото издание на международния театрален фестивал „Монокъл“ в Санкт Петербург отличи моноспектакъла на Сливенския драматичен театър „Семьон“.

Клиент на магазин „Кауфланд“, който се намира до битака, припадна малко преди обяд в четвъртък – мъжът се строполил на пода, а на помощ са му дошли служители на магазина.

Главен комисар Николай Николов, директор на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението”, и главен комисар Светлан Кичиков, директор на ГД „Гранична полиция”, дадоха брифинг днес за да представят годишния отчет-анализ за дейността на ОДМВР-Сливен за 2018 година.

23 двойки от Сливен са получили помощ от общинския фонд "Ин витро" за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания през 2018 година.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев