AMD пуска първите драйвери Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition поддържащи Ryzen процесори с Radeon Vega графика

AMD-logo
26.02.2019 / 13:47

26.02.2019 г. - AMD обяви поддръжката на чиповете Ryzen с вградена Radeon Vega графична подсистема в своя програмен пакет Radeon Software Adrenalin 2019 Edition. Както бе обявено в презентацията на д-р Лиса Су, президент и СЕО на AMD, по време на CES 2019, AMD предлага допълнителна поддръжка за процесорите Ryzen с Radeon Vega графика чрез публикации за драйвери на AMD.com. Radeon Software Adrenaline осигурява оптимизации за бърз гейминг, и освен това поддържа очакваните в скоро време игрови заглавия.

 

Драйверите ще гарантират стабилна и надеждна работа, което е потвърдено от многобройни тестове за качество с приложения на трети страни, като всички ноутбуци и настолни РС с Ryzen процесори с Radeon Vega графика ще се поддържат с Radeon Settings в Radeon Software. Radeon Settings е приложение от типа „една спирка“, с помощта на което се конфигурират всички графични настройки, правят се проверки за актуализации и се изпраща обратна връзка към AMD. С негова помощ се осигурява оптимална работа при подходящите настройки за възпроизвеждане на видео и гейминг според персоналните предпочитания.

 

AMD също така заявява, че нейният отдел за обслужване на клиенти (Customer Care) е готов да окаже техническа помощ и осигури отстраняване на проблеми. За да се обърнат към това поделение на компанията, потребителите могат да използват линка www.amd.com/report.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев