Сливен, кратки вечерни новини, 21.02.2019 г., четвъртък

Сливен
21.02.2019 / 15:49

От 11 до 17 февруари на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътна безопасност, разпоредени от директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков.

По линия на работата си по превенция на престъплението трафик на хора и безопасното използване на интернет, Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен съвместно с Основно училище „Д-р Иван Селимински" – гр. Сливен, организираха специализирана информационна среща за родители с цел активното им и пряко включване в превенционния процес.

В Узуновата къща представиха каталог, посветен на богатата живописна колекция на Художествена галерия „Димитър Добрович“ – Сливен.

Вероника Делибалтова е издигната за евродепутат от организации на БСП в Сливен.

Сливенските фармацевти се включиха в протеста днес в знак на съпричастност с исканията за реформи в сектора, предпазване от корпоративни интереси, както и за подпомагане за въвеждането на новата верификация за лекарствата.

Четири бебета са родени през 2018 г. с финансовата подкрепа на Общинския ин-витро фонд в Сливен, още 7 двойки очакват рожбите си тази година.

С близо един процент са намалели работещите в Сливен, по предварителни данни на териториалното бюро на Националния статистически институт (НСИ).

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев