Сливен, кратки вечерни новини, 14.02.2019 г.

Сливен
14.02.2019 / 15:47

С тържествен водосвет, отслужен от отец Йордан, и традиционно зарязване на лозята, празникът Трифон Зарезан беше отбелязан в сливенското село Глушник.

По предварителни данни на Националния статистически институт броят на въведените в експлоатация новопостроени жилищни сгради в област Сливен през четвъртото тримесечие на 2018 г. е 17 и спрямо съответното тримесечие на 2017 намалява с 22.7%.

Инженер Калин Минчев от Дирекция „Общинска инфраструктура“ Сливен за пореден път изненада своите колеги със стихотворение, посветено този път на една от най-мощните и невидими сили – любовта.

Комисията по Оперативен контрол към Общински съвет – Сливен единодушно даде зелена светлина за закупуването на ехографски апарат от високотехнологичен клас за нуждите на сектор „Акушерство и гинекология“ в ДКЦ-2.

Ученици от три класа от НУ „Васил Левски” и СУ „Константин Константинов” се включиха в дейностите по проекта „Празнично преобразяване в Сливенско”.

„Дни на отворените врати” ще се проведат от 15 до 22 февруари във вирусологична лаборатория към РЗИ Сливен.

В периода 14-20.02.2019 г. Регионално управление на образованието – Сливен ще бъде домакин на международна партньорска среща по проект на програма „ЕРАЗЪМ +" „I am happy with myself. I love my school" („Аз съм щастлив. Аз обичам училището си").

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев