Сливен, кратки вечерни новини, 12.02.2019 г., вторник

Сливен
12.02.2019 / 15:55

По данни на Националния статистически институт през четвъртото тримесечие на 2018 г. местните администрации на територията на област Сливен са издали разрешителни за строеж на 24 жилищни сгради с 65 жилища в тях.

Откраднати пътни знаци могат да доведат до катастрофа на оживен булевард в Сливен – мястото е мостчето по средата между Новоселския и Градинския мост.

Среща-разговор с известния драматург, поет и писател Стефан Цанев и Доротея Тончева ще се проведе в Сливен на 18 февруари – понеделник.

Зам.кметът на община Сливен Стоян Марков и зам.областният управител на Сливен Камен Костов участваха на 11 февруари в заседание на управителния съвет на туристически район „Долината на розите" в Казанлък.

Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва възнамерява да подкрепи генерал Кольо Милев, ако се кандидатира за кмет на община Сливен.

122 пешеходци, пресичащи на неопределените за това места са били санкционирани от полицията в Сливен през миналата седмица.

На 14 февруари всеки посетител на РБ „Сава Доброплодни“ ще получи като дар свитък с прекрасно стихотворение посветено на любовта.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев