Сливен, кратки вечерни новини, 09.02.2019 г., събота

Сливен
09.02.2019 / 16:04

На 11.02.2019г., от 17:00 ч., в Камерна зала на ДТ "Стефан Киров" ще бъде представена биографичната книга „Години любов.

По повод Деня на влюбените – Свети Валентин, РЗИ Сливен организира на 14 февруари от 12:30 до 14:30 ч. безплатно и анонимно консултиране и изследване на граждани за ХИВ с мобилен кабинет, разположен в гр. Сливен на бул. "Цар Освободител" до банка ДСК.

Саксонската принцеса Теофана фон Саксен ще направи дарение за МБАЛ "Д-р Иван Селимински" - Сливен.

Роми от Сливен се обявиха против мерките, които вицепремиерът Красимир Каракачанов предложи за по-добрата им интеграция в обществото ни.

Студенти от Сливен създадоха уникално мобилно приложение, което помага да пазарувате над 100 онлайн магазина на възможно най-ниски цени.

На 7 февруари се проведе кръгла маса за споделяне на добри практики, сътрудничество и подкрепа между Център за консултативна работа и психотерапия „Сенс“ и всички социални институции в град Сливен, свързани с проблема за психичното здраве.

Деца от ОУ „Панайот Хитов“ Сливен показаха как се учи в „Класна стая без хартия“ по време на открит урок по английски език в школото.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев