Сливен, кратки вечерни новини, 29.01.2019 г., вторник

Сливен
29.01.2019 / 15:50

От началото на годината 570 сливналии са подали декларациите си по електронен път /подписани с електронен подпис или с ПИК/ и 308 от тях, ще се възползват от отстъпката и ще спестят близо 15 000 лв. данък върху доходите.

По информация на Военно формирование 22 220, във връзка с разпределението и реда за използване на учебните полигони и стрелбищата за подготовка на военните формирования и организациите извън въоръжените сили, планирани стрелби на Огневи комплекс „Батмиш" край Сливен ще се провеждат и през февруари.

Кметът на Община Сливен Стефан Радев поздрави всички служители на затворите в страната по повод 140 години от началото на новата наказателно-изпълнителна система в България.

КАТ-Сливен не работи с граждани днес поради прекъсване на електрозахранването, гишетата за обслужване няма да работят до отстраняване на повредата.

Гражданско сдружение "Свети Георги Победоносец" - Сливен, настоява край сградата на общината да бъде издигнат паметник на Георги Данчев.

Многодетните семейства с деца до 12 г. ще могат да кандидатстват за осигуряване на детегледачи, се предвижда в новия разширен прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи по проект „Родители в заетост” на Агенцията по заетостта.

Съдът в Сливен върна в ареста дрогирания шофьор, оказал съпротива срещу полицейски служители.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев