Сливен, кратки вечерни новини, 24.01.2019 г., четвъртък

Сливен
24.01.2019 / 15:56

Директорката на детска градина Божур“ Десислава Илиева ще влезе в общинския съвет в Сливен на мястото на шефката на младежкия дом Силвия Маринова.

Областният управител на Сливен Чавдар Божурски утвърди акт за публична държавна собственост на язовир „Асеновец".

Има сериозен кандидат-купувач за сградата на бившата Популярна банка в Сливен, очаква се на предстоящата сесия на общинския съвет да бъде гласувано предложение на кмета Стефан Радев за организиране на търг с явно надаване за имота.

„Хляб в джоба“ е новото представление на Сливенския драматичен театър, което ще се играе премиерно на 27 и 28 януари в града под Сините камъни.

Въпреки обявената грипна епидемия в Сливен днес в града се провежда Национален фолклорен фестивал на служителите в системата на затворите.

Община Сливен да продаде на търг вещите си от почивната база в къмпинг „Нестинарка“, това предложение ще бъде разгледано от общинските съветници на сесията на 31 януари.

Училищният басейн на СУ „Константин Константинов“ официално отваря врати с работно време от 16:00 ч. до 20:00 ч. и с възможност за свободен достъп на ученици и на възрастни.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев