Д-р Лиса СУ, президент и CEO на AMD, направи важни анонси в своята програмна реч на CES 2019

AMD-logo
10.01.2019 / 16:23

9.01.2018 - Днес д-р Лиса Су, президент и главен изпълнителен директор на AMD, произнесе програмна реч на изложението CES 2019, в която представи най-новите технологии на компанията за изчисления, игри и визуализации, които ще дадат възможност на професионалисти, ентусиасти и иноватори да се справят със съвременните предизвикателства на високопроизводителните изчислителни среди.

 

По време на презентацията бяха направениследните продуктови анонси:

 

- AMD Radeon™ VII – първия в света 7nm геймърски GPU, с 16 GB HBM памет, проектиран за изключителна производителност и удивителни изживявания в най-новите AAA гри, еСпорт и VR заглавия , в „тежки“ приложения за 3D рендъринг, редактиране на видео и изчислителни товари от следващо поколение. AMD Radeon™ VII се очаква да дебютира на пазара на 7 февруари 2019 г.

Пълното прес-съобщение може да бъде прочетено тук.

https://www.amd.com/en/press-releases/2019-01-09-amd-unveils-world-s-first-7nm-gaming-gpu-delivering-exceptional

- 2-ро поколение AMD Ryzen™ мобилен процесор с Radeon™ Vega графика – най-бързият в света процесор за ултратънки лаптопи с живот на батерията до 12 часа офис работа и 10 часа възпроизвеждане на видео, възможности за 4K HDR видео и Microsoft Modern PC характеристики. Ноутбуци с този процесор от Acer, Asus, Dell, HP, Huawei, Lenovo и Samsung ще бъдат на пазара през 2019 г..

Пълното прес-съобщение може да бъде прочетено тук.

https://www.amd.com/en/press-releases/2019-01-06-amd-kicks-2019-offering-complete-mobile-portfolio-new-ryzen-athlon-and-a

- 3-то поколение AMD Ryzen™ настолен процесор – невероятен десктоп чип базиран на новото AMD “Zen 2” x86 чдро и произведен по 7nm технологичен процес. Очаква се той да предложи нови нива на производителност и ще бъде първата в света РС платформа поддържаща PCIe 4.0 свързаност, с по-добри отвсякога възможности за работа, игри и поточна мултимедия. 3-тото поколение Ryzen™ настолни чипове ще се появят на пазара в средата на 2019 г.

 

Към представянето на д-р Су се присъединиха редица водещи лица в ИТ индустрията като изпълнителния вицепрезидент на гейминг поделението на Microsoft фил Спенсър, управляващия директор на Massive Entertainment Дейвид Полфелд и съоснователя и председател на Fnatic Сам Матюс.

 

Програмната реч подчерта все оп-важната роля на технологиите в решаването на предизвикателствата в различните индустриални браншове и ангажираността на AMD да инвестира в техните продуктови пътни карти, като ускорява темпото на иновации.

 

Допълнителна информация с прес-съобщения, снимки и презентации можете да намерите в комплетка за пресата тук .

https://edelmanftp.app.box.com/s/lxv6nz0p1ql901iycervn2q6vvi3hrgy

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев