Сливен, кратки вечерни новини, 08.01.2019 г., вторник

Сливен
08.01.2019 / 15:49

Общински фонд „Култура" започва набиране на предложения за проекти в областта на културата, тематично свързани със Сливен и сливенския край.

От 31 декември до 6 януари на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътна безопасност, разпоредени от Главна дирекция „Национална полиция", директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков и в рамките на национални кампании и засилен контрол по време на почивните и празнични дни.

За пета поредна година в Регионална библиотека „Сава Доброплодни" Сливен се проведе класацията „Читател на годината".

Сливенската улица "Раковски" все още не еднопосочна, като това ще стане след изготвянето на проект и съгласуването му с КАТ.

В сградата на Общинска администрация – Сливен утре ще се проведе среща, на която ще бъдат обсъдени конкретни предложения от граждани, свързани с реконструкцията на бул. "Хаджи Димитър".

10 000 кубически метра керосин на НАТО ще се съхранява в Сливен, става ясно от обществена поръчка на Министерство на отбраната от 27 декември 2018 г. за проектиране и авторски надзор по проект 3PL31002 – Ремонт на резервоари за съхранение на горива по Програмата на НАТО за инвестиции в сигурността (NSIP).

Няма проблеми с отоплението на училищата, детските, социални и здравни заведения в Сливен.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев