Сливен, кратки вечерни новини, 26.09.2017 г., вторник

Сливен
26.09.2017 / 15:55

Съвместни прояви за Световния ден на туризма, Европейските дни на наследството и Европейската нощ на учените организират Община Сливен, Природен парк „Сините камъни”, Музеят на текстилната индустрия, крепост Туида, Регионалният исторически музей и Туристическият информационен център на 27, 29 и 30 септември.

Ученици от ППМГ „Добри Чинтулов” участваха в еколагер по проект, „Срещу агресията в училище”, финансиран от министерството на младежта и спорта.

Редовно заседание на Общинския съвет ще се състои на 28 септември 2017 г., от 9:00 часа, в заседателната зала на община Сливен.

На 27 септември от 11:00 часа в зала „Май“ ще се състои обществено обсъждане на Предварителен проект на Общия устройствен план (ОУП) на Община Сливен с Доклад за Екологична оценка (ДЕО) с всички приложения (вкл. и Доклад за ОСВ върху защитените зони от Натура 2000) към разработките на плана и доклада.

Втора среща на ръководството на „В и К“ – Сливен с ромската общност в село Крушаре се организира днес.

Чешкия посланик – Негово превъзходителство Душан Щраух идва утре на посещение в Сливен за да представи новите електробуси.

ВиК-Сливен започна реконструкция на водопроводни мрежи в града и областта.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2019 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев