Български фирми ще участват в СТРОЙКО 2000

СТРОЙКО 2000
24.01.2017 / 14:09

България ще участва на международната строителна СТРОЙКО 2000, която ще се проведе в периода 22 – 26 март 2017 г. в гр. София. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) организира участието на български фирми във връзка изпълнението на дейности по проект “Създаване на устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари, чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции”.

Агенцията поема частично разходите за наем на площ, проектиране и изграждане на щанд и регистрация на изложителите. Фирмите участници следва да покрият процентно разходите си както следва:

 -15 % от гореизброените разходи за първо участие на предприятието в организирани от ИАНМСП прояви - в размер на 383 лева;

 -20 % от гореизброените разходи за второ и трето участие на предприятието в организирани от ИАНМСП прояви - в размер на 510 лева;

 -25 % от гореизброените разходи при повече от три участия в организирани от ИАНМСП прояви – в размер на 638 лв.

Всички останали разходи за транспорт и обработка на експонати, командироване и пребиваване на представляващите предприятията, застраховки и заявени допълнителни услуги, са за сметка на участниците. Срокът за заявяване на участие в СТРОЙКО 2000 е до 26 януари 2017 г.

СТРОЙКО 2000 е най-голямата специализирана търговска изложба за архитектура, строителство и обзавеждане, провеждано в България от 1993 година. Повече от 20 години СТРОЙКО присъства и е значим фактор на строителния пазар в България. То се провежда в София, в Националния дворец на културата. Локацията на НДК е идеална и лесно достъпна за много голям поток посетители. Средно около 10 000 посетители минават през изложението всеки ден. Входът е свободен.

В СТРОЙКО 2000 участват български и чужди фирми, които представят своите най – нови и атрактивни продукти и услуги, български и вносни стоки. Предлаганите стоки, продукти и услуги обхващат целия спектър в бранша – от проучване, проектиране и инвестиране, през грубия строеж, довършителните дейности и обзавеждането, до най-дребни детайли от интериора, екстериора и ландшафта.

 
 

Copyright © 2008-2019 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев