Сливен, кратки вечерни новини, 13.03.2024 г., сряда

Сливен
13.03.2024 / 15:51

Община Сливен и „БалБок Инженеринг“ АД организират на 19 март пролетна кампания за безвъзмездно приемане на опасни отпадъци от домакинствата.

Дългогодишният проблем с водоснабдяването на село Ичера вече е решен от Община Сливен, която изгради и въведе в експлоатация тръбен кладенец, разположен в имот-общинска собственост и нов водопровод.

Възможностите за туризъм и тазгодишните предложения за интересни преживявания в Сливен ще бъдат представени от Общината на Международното туристическо изложение „Ваканция & СПА“ от днес до 15 март.

Десислава Иванчева съди женския затвор в Сливен заради влошеното си здраве и неглижирането от страна на служители на затвора на здравословните ѝ проблеми и липсата на лечение.

В Сливен на 15 март ще бъде открит паметник на Георги Данчев, председател на Окръжния съвет в града в периода 1965-1980 г.

На 15 март, петък, в конферентната зала на Хотел Парк Централ, от 17:00 часа, гражданите на Сливен ще могат да се срещнат с представителя на Демократична България в Европейския парламент Радан Кънев.

Сливен посреща шампионата за деца по класическа и свободна борба от 14 до 17 март в зала "Васил Левски", където ще са също меренето и техническата конференция.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев