Сливен, кратки вечерни новини, 06.03.2024 г., сряда

Сливен
06.03.2024 / 15:55

Такситата в Сливен са с нови цени, увеличението е в сила от 2 март и засяга всички големи фирми.

В клуба на пенсионираните учители "Будители" представиха последната издадена книга на писателката Ана Малешкова „Танго с непознат“.

Свещеници, миряни и клирици продължават да настояват Светият синод да признае епархийските избори за нов Сливенски митрополит от 18 февруари и да отмени направените дни след това промени в устава за избор на владика.

Актьорите Алекса Манчева и Димо Савов от Държавния куклен театър в Сливен са номинирани за наградата „Сивина“ за актьорски дебют в кукленото изкуство.

Представлението „Джипси ад или несподелена близост" започва своето пътешествие из ромските квартали в няколко града на страната – Сливен е между тях.

Полицията в Сливен извърши успешна операция срещу наркоразпространението в града на 2 март, като резултат от акцията бяха задържани трима души и иззети наркотични вещества.

В истински триумф се превърна участието на сливенските шахматисти на IX Детски шахматен турнир „Свобода“ – надпреварата донесе 7 медала на представителите на Шахматен клуб „Сините камъни“ от Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев