Сливен, кратки вечерни новини, 23.02.2024 г., петък

Сливен
23.02.2024 / 15:56

Четири общински училища ще получат средства от Министерството на образованието и науката за изграждане на нови или ремонт на съществуващите спортни площадки.

Административно-наказателни санкции ще бъдат наложени на служители в центъра за спешна помощ в Сливен заради починалата жена в такси пред болницата в града.

Районен съд Сливен даде ход на делото срещу британския пастор Даниел Хъл, обвинен в блудство с малолетна в квартал "Надежда".

Със свое решение № 109 от 15 февруари 2024 г. Министерски съвет прехвърли безвъзмездно на Община Сливен, правото на собственост върху недвижим имот на бившето Средно професионално училище по автотранспорт, намиращ се на бул. „Цар Симеон“ 61.

Възпитаници на СПГСГ "Арх. Георги Козаров" ще представят Сливен на регионалното състезание "Най-добър млад строител" в Ямбол през месец март.

В залата на Военния клуб се проведе Общо годишно отчетно събрание на „Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва“(СОСЗР) от област Сливен.

26 отбора от училища в Сливен и региона са подали заявка за участие в традиционната лекоатлетическа щафета „Освободител“, в чест на Националния празник на България.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев