Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 5 сигнала за произшествия през изминалото денонощие

pixabay.com
04.01.2024 / 10:08

Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в метални контейнери за отпадъци в град Сливен. Оказана е техническа помощ при пътно произшествие без пострадали от екип на РСПБЗН-Котел. Инцидентът е станал на път ІІ-48, след село Тича в посока гр. Омуртаг.

 

На 3 януари, в 16,34 часа, е получено съобщение за пожар в жилище, намиращо се в новозагорския квартал „Шести“. Пожарът е възникнал около 16,00 часа. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Нова Загора. До пристигане на екипа роднини и съседи са евакуирали от сградата трудноподвижен мъж на 68 години. Той е откаран за лечение в болнично заведение в град Сливен с опасност за живота. Причината за възникване на пожара е в процес на установяване, като първоначалните данни сочат за небрежност при пушене на цигари. Унищожено е домашно имущество. Спасени са 2 сгради.

 

Късо съединение в ел. уред /пералня/ е причината за възникване на пожар в жилище, намиращо се в сливенския квартал „Ново село“. Сигналът е получен на 3 януари в 13,32 часа. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожени са бяла и черна техника. Спасена е сградата.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев