Сливен, кратки вечерни новини, 19.12.2023 г., вторник

Сливен
19.12.2023 / 16:03

Коледен базар вече очаква сливенци и гостите на града – той е разположен на площада пред сградата на Общината, има търговски маси и в района на „Маки“, както и пред Дома на техниката.

Община Сливен ще връчи тази вечер за пореден път годишните награди за най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания и за „Бъдеща звезда“ за 2023 г.

От днес антибиотици могат да се предписват и получават с хартиена рецепта, сливенски аптеки тази сутрин обаче връщаха пациенти с хартиени рецепти с аргумента, че това е забранено.

Художествените колективи при Народно читалище „Христо Ботев“ ще изнесат тази вечер празничен концерт в зала „Зора“ от 18:00 часа по повод наближаващите Коледно-Новогодишни празници.

На 16 декември ученици от I „А“ клас на ОУ „Димитър Петров“, заедно със своите учители, посетиха къща „Миркович“, където се запознаха с творчеството на художника Генко Генков и имаха възможност сами да рисуват, използвайки техника с напластяване на бои.

Художествените колективи при Народно читалище „Единство“ изнесоха снощи Коледен концерт в голямата зала на ДНА-Сливен.

Последен модел ядрено-магнитен апарат работи в МБАЛ „Хаджи Димитър“, изследването се провежда с предварително записан час.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев