В СЛИВЕН ГОСТУВА ШЕМЕТНАТА КОМЕДИЯ – „ВЕСЕЛАТА КАРЕТА“!

В СЛИВЕН ГОСТУВА ШЕМЕТНАТА КОМЕДИЯ – „ВЕСЕЛАТА КАРЕТА“!
18.12.2023 / 15:11

„Веселата карета” – ХИТ комедия, която се радва на голям зрителски интерес и множество емоции, ще се играе на 15.01. От 19 ч. в зала „Сливен“!

В нея ще видите на живо повелителят на изпълнителите от „Като две капки вода” - Димитър Ковачев - ФЪНКИ, който респектира в ефир с тънкото си чувство за хумор и точните си оценки, създаващ привидно впечатление на безжалостност, но зад кулисите е един забавен и великодушен човек!

Заедно с Фънки идват и големите комици на българските сцени: Мая Бежанска, която в този спектакъл се въплъщава в изключително комичен и разтърсващ от смях образ, а Тончо Токмакчиев с леко налудничавия герой под прикритата си сериозност ще направи вечерта ви незабравима!

Те ще си партнират още с актьорите Димитър Баненкин, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов. Всички те ще допълнят абсурдната ситуация, и ще ви накарат да ходите по небето от смях.

И в този контекст, чака ви едно пътуване, в което всички сънища са реалност и лудата действителност ви преобръща от смях.

Това пътуване не е за всеки, а само за избрани, за големи късметлии!

Всеки, който не се качи на Каретата, ще загуби част от мечтите си. Всеки, който е бил в нея, ще ги има в излишък.

Смехът е до синьо, а сълза от смях засяда след лудата емоция и не пресъхва дълго!

Билети в

Зала "Сливен", гр. Сливен

Тел.:

0884115138

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев