Броени дни до концерта на младите виртуози Хасан и Ибрахим Игнатови в Сливен

Броени дни до концерта на младите виртуози Хасан и Ибрахим Игнатови в Сливен
27.11.2023 / 15:13

ЧУВСТВЕНО, НЕПОВТОРИМО, КЛАВИРТУОЗНО - такова изживяване очаква публиката в Сливен с концерта на невероятните млади пианисти на България Хасан и Ибрахим Игнатови! Денят е 4 декември, понеделник. Магичното музикално пътешествие е с начало 18:30 часа, в зала „Зора”.

Подарете си вълшебни минути с най-иконичните клавирни произведения на Шопен, Лист, Рахманинов, Равел и Хачатурян - една истинска музикалната приказка, разказана изпод пръстите младите виртуози.

Само преди дни Хасан и Ибрахим Игнатови затвърдиха класата си на световни музиканти, влизайки в Топ 10 на международния конкурс Étoiles du piano във Франция, сред конкуренция от 350 пианисти от цял свят! И накараха България да се гордее за пореден път със своите таланти.

Концертът им в Сливен е част от специалното им зимно турне и включва произведения, с които защитиха клавирното си майсторство в международния конкурс.

Какво по-добро начало на дните, в очакване на най-топлите и уютни празници! Подарете си преживяване, заредени с позитивна емоция в навечерието на Коледа!

Билети за концерта може да заявите на тел. 0898332235 и 0876694083 или на място - на касата в Галерия „Сливен” (бул. „Цар Освободител” 7).

Проектът „КЛАВИРТУОЗНО” – МУЗИКАЛНИ БИСЕРИ НА ПИАНО ОТ ХАСАН И ИБРАХИМ ИГНАТОВИ” се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев