Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 23 сигнала за произшествия в дните от 17 до 20 ноември

pixabay.com
20.11.2023 / 10:31

На 18 ноември е оказана техническа помощ при отстраняване на паднали клони, дървета и ламарини от екипи на РСПБЗН в Сливен/6/, Нова Загора/2/ и Твърдица/1/. Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в комини на къщи, отпадъци и сухи треви в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.

 

На 18 ноември, в 16,25 часа, в дежурната част на РСПБЗН-Твърдица, е получен сигнал за пожар в апартамент, намиращ се в жилищна сграда в кв. „Нов живот“ в град Твърдица. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Твърдица. В жилището е намерена починала жена на 81 години. Причинени са материални щети- черна и бяла техника, домашно имущество, 100 кв.м. опушени стени. Местопроизшествието е посетено от дежурно-оперативна група към РУ-Твърдица. Причината за пожара е в процес на установяване.

 

На 18 ноември, в 10,05 часа, е получен сигнал за запален лек автомобил. Произшествието е станало на бул. „Хр. Ботев“ в град Сливен“ по време на движене, поради техническа неизправност в двигателя на лек автомобил „Фолксваген Пасат“. Пожарът е ликвидиран от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Причинени са щети по двигателя. Спасена е останалата част от автомобила.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев