Сливен, кратки вечерни новини, 11.11.2023 г., събота

Сливен
11.11.2023 / 15:55

Тази вечер в зала „Сливен“ ще се състои концерт на проекта „Музиката вместо улицата“.

Кръгла маса, посветена на 170-годишнината от рождението на Стефан Панаретов – първия български дипломат в САЩ, събра в родния му Сливен учени, изследователи, университетски преподаватели, дипломати, гости от страната и чужбина.

Инициативен комитет при Професионална гимназия по текстил и облекло „Добри Желязков“ организира благотворителен концерт на 13 ноември в помощ на ученичката Невена Петрова, която страда от детска церебрална парализа.

Над 24 000 граждани са подали заявление в НАП Сливен за вписване в регистъра на хазартно уязвимите лица от средата на декември 2022 г. до момента.

„Гора фест“ се проведе на територията на ЮИДП-Сливен.

По данни на Националния статистически институт през третото тримесечие на 2023 г. местните администрации на територията на област Сливен са издали разрешителни за строеж на 49 жилищни сгради със 122 жилища в тях.

След спечелен конкурс, Гергана Стоева остава на поста директор на офиса на НАП в Сливен – тя беше назначена за временно изпълняващ през май тази година, след пенсионирането на дългогодишния началник Петко Дюлгеров.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев