Големият глас на България, магичният талант ще гостува в Ямбол “ДВЕ ЦЕЛУВКИ” - Турне 2023 на Георги Христов

Големият глас на България, магичният талант ще гостува в Ямбол “ДВЕ ЦЕЛУВКИ” - Турне 2023 на Георги Христов
07.11.2023 / 09:47

Ще имате прекрасната възможност на 9.11.от 19ч. в залата на Община Ямбол да се насладите на обичаните от цяла България песни като “Нямам нужда от много приятели” ”Черно и бяло”. “Сезони” и много други непреходни песни на великия глас на България, Георги Христов. Тазгодишното му есенно турне бележи голям интерес, салоните преди всеки концерт са разпродадени. В Стара Загора, ден преди Ямбол е концерта, но билети вече няма и се чуват слухове, че трескаво се търсят на черно!

Магия струи от гласът му и неговите концерти винаги се превръщат в бурна емоция! И ако все още не сте закупили билет, побързайте, защото билетите усилено намаляват и в Ямбол!

Концертът е впечатляващ и с нестандартност! С любов ще изпълни сърцето ви голямата поп-звезда на България, ГЕОРГИ ХРИСТОВ!

Името на грандиозното турне е „ ДВЕ ЦЕЛУВКИ” и е в резон с новата му песен “Две целувки”, която се отличи със забележителен успех още с първото й представяне! Емблематичният концерт ще премине в красива и чувствена

вечер от преживявания в песни на великия изпълнител. Насладата ще разлее от новите му хитове през популярните незабравими до някои не толкова познати парчета.

Ще имате възможност да бъдете близо до своя любим глас, до този голям талант, а знаете, че това ескалира винаги до взривяваща емоция, песни и танци!

Ще се потопите в искреността на чувствените текстове, оригиналността на поднасяне, харизматичното присъствие и на незабравимия темперамент.

Любимите песни, съчетани с вълшебния му глас ще стоплят като огнище добротата в душата ви и ще катализират бурна, щастлива емоция! Това ще е и посланието на турне 2023г.г. на великия Георги Христов – добрина и щастие!

 

БИЛЕТИ се продават пред залата на Община Ямбол.

Билети може да закупите също и в гр. Сливен, от касата на зала Сливен, както и в Ивентим бг от тук:

 

https://www.eventim.bg/bg/bileti/georgi-hristov-dve-celuvki-yambol-zritelna-zala-obshchina-1366250/performance.html

 

Тел. за връзка с организатор: 0896828088

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев