Комедийното шоу "Евросмеец в Риск" в зала "Сливен" на 14 ноември

Комедийното шоу "Евросмеец в Риск" в зала "Сливен" на 14 ноември
03.11.2023 / 14:31

С Жорони и Крис Риска на 14 ноември от 19:00 часа в зала "Сливен"

 

Интернет сензацията Крис Риска и топ комедиантът Георги Николов-Жорони, изстрелват родната комедия на друго ниво с чисто новото неприлично, но твърде симпатично шоу - "Евросмеец в риск".

 

Новият комедиен тандем обещава безумно забавни, но и крайно нецензурирани истории от страната и чужбина, след които се очаква публиката буквално да "цвили" от смях- точно както магарето от плаката на официалната визия на шоуто.

 

"Ако това не се случи, ще очакваме прокуратурата да се самосезира и незабавно да ви обвини в липса на чувство за хумор, а пък ние ще ви върнем парите тройно за причиненото неудобство! Или пък не.." - коментират с усмивка момчетата.

 

Жорони и Риска се запознават по време на благотворително събитие. Жорони споделя, че още тогава много харесва естественото поведение и положителната енергия на Крис. Не след дълго решава да покани изявения разказвач на анекдоти като специален гост на авторското му комеди шоу "Смях по Български". Малко по-късно идва и решението двамата да обединят "сили" в името на комедията.

 

"Евросмеец в Риск" се очаква да бъде свежа глътка въздух от ежедневието на българина тази есен. Двамата посланици на смеха започват национално турне, което ще включи София, Петрич, Враца, Гоце Делчев, Велико Търново, Карлово, Варна, Пловдив, Сливен, Левски и Пловдив. Още преди началото на националния тур момчетата предупреждават: „В това шоу е възможно да присъстват звучни думички като - стюардеса, ерекция, гъдел, Швейцария, гурме, тройка, съвокупление, зоопарк, съпруга, малчуган, червен фенер, Тенерифе, бушмените от Калахари, Стоичков, Крали Марко и Снежанка, пръжки, кучка, багаж, Митко Розата, балканджия и др. … Обаче така ще ги вплетем в история, че ще паднете от смях.“

 

„Евросмеец в Риск“ е с възрастово ограничение 16+

Източник: https://infotourism.sliven.bg/
 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев