Гл. ас. д-р Иван Неделчев изнесе мотивационна лекция пред гимназисти в гр. Нова Загора

Гл. ас. д-р Иван Неделчев изнесе мотивационна лекция пред гимназисти в гр. Нова Загора
05.10.2023 / 16:35

Мотивационна лекция на гл. ас. д-р Иван Неделчев привлече ученици от десети и единадесети клас в Театър „Минко Балкански“ на 5 октомври 2023 г. В залата присъстваха кметът на Община Нова Загора Галя Захариева и секретарят на Общината Ангел Стойчев.

Амбициозният и успешно реализирал се учен гостува по покана на общинското ръководство. Той предизвика младите новозагорци с атрактивно събитие под наслов „Привилегията да си първи поражда задължение да водиш“.

„Имат ли допирни точки спорта и психологията?“ – отговорът на този въпрос дава биографията на предприемчивия лектор – психолог със спортсменски дух.

Гл. ас. д-р Неделчев е възпитаник на новозагорската гимназия „СУ „Христо Ботев“. Завършил е Националната спортна академия „Васил Левски“, гр. София, специалност „спортна психология“, където продължава професионалната си реализация като преподавател по психология към катедра „Психология, педагогика и социология“.

Той знае формулата за успеха: Отговорност, дисциплина, трудолюбие, иновативност в едно дават резултати. Лидерите са преди всичко упорити и успели личности. Привилегията да си първи се отвоюва с много труд, постоянство и усилия. Най-добрата мотивация е личният пример.

Лекцията предизвика интереса на гимназистите и ги накара да се замислят за изборите, които правят, за отговорността на всеки сам да определя пътя си, защото всеки сам създава собствения си живот.

Община Нова Загора
 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев