Сливен, кратки вечерни новини, 03.10.2023 г., вторник

Сливен
03.10.2023 / 15:55

Служители на ТЕЦ-Сливен блокираха за кратко входна артерия на града в знак на подкрепа към протеста на колегите си миньори и енергетици.

На 2 октомври /понеделник/ 2023 г., от 17:00 ч. в РБ „Сава Доброплодни“ – Сливен се проведе музикално-поетична вечер под надслов "С криле на птица" посветена на Световния ден на музиката и поезията.

В качеството си на кмет на община Сливен Стефан Радев е единственият български градоначалник изпратил становище до премиера акад. Николай Денков, в което се обявява срещу териториалния план за справедлив преход за Област Стара Загора.

17-тото Национално животновъдно изложение ще се проведе на 6 и 7 октомври на изложбените площи до разклона за с. Мечкарево.

Община Сливен, в партньорство с Художествена галерия „Димитър Добрович“, инициира за 29-и път традиционния конкурс за детска рисунка „Аз и моят град“ – срокът за предаване на рисунките е до 17 октомври 2023 г. в къща „Миркович“.

Национален турнир по спортни танци „Млади надежди – Сливен 2023“ събра в неделния ден близо 150 участници от страната, техните треньори и близки в зала „Васил Левски“ в града.

Отборът на ФК Сливен записа още една тежка загуба в Югоизточна трета лига – в среща от десетия кръг на първенството на стадион „Хаджи Димитър“ домакините паднаха с 1:9 от Родопа /Смолян/.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев