Празник на четириногия приятел организира Община Нова Загора

Празник на четириногия приятел организира Община Нова Загора
21.09.2023 / 15:34

Община Нова Загора, заедно с доброволци от „Ние сме техният глас, бездомничета Н.З“ Ви кани на празник на четириногия приятел „Бъди човек, който кучето ти мисли, че си“. Събитието ще се проведе в Конна база „Макс“ на 15 октомври от 10:00 часа.

Там ще има забавни игри за деца с техните домашни любимци, ще бъдат раздадени много подаръци и ще може да видите отблизо демонстрация на обучени кучета! Новите ни приятели от „Кучилище“ в Стара Загора ще ни покажат как да обучаваме и да се забавляваме с домашните си любимци. Професионалистите от Груминг салон „Арчи“ – гр. Стара Загора, ще направят демонстрация на правилната грижа за козината и кожата на кучето. С нас ще бъдат и д-р Якоб Петров и д-р Тихомир Томов от ветеринарната клиника „ТИЯ – Вет“, Нова Загора, от които всеки желаещ ще може да получи безплатен преглед на домашния си любимец, както и информация за ползите от кастрация.

Началото на празника на най-добрите приятели на човека ще бъде поставено с дефиле на осиновените кучета под надслов – „Осиновен-най-добрата порода“. Ще се радваме всички осиновени кучета да се включат в празничното дефиле, за да ги покажем в цялата им прелест. Желаещите да вземат участие могат да се запишат предварително, до 06.10.2023г, при д-р Розалина Попова – 0899425789 и Десислава Узунова - 0898783808.

Ще бъде весело!

Заповядайте!

Да се забавляваме заедно с кучето!

Още снимки от новината

Празник на четириногия приятел организира Община Нова Загора

 

Източник: Община Нова Загора
 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев