Здрав дух в здрав възпитаник за началото на учебната 2023/24

Гимнастически уреди за Езиковата от Фондацията 01
16.09.2023 / 20:49

Началото на учебната 2023/24 за ПГПЗЕ “Захарий Стоянов” стартира с вълнение, единение и ентусиазъм от страна на бивши и настоящи възпитаници и преподаватели. Представители на Алумни Съвета на Фондация Езиковата Сливен отново заявиха своето присъствие в живота на Гимназията и официално дариха спортна площадка с фитнес уреди на открито, изградени с щедрата подкрепа на алумни общността и монтирани в двора на малката Езикова.

Фитнес зоната на открито е резултат от успешно приключилата алумни кампания “Здрав дух в здрав възпитаник”, която за пореден път обедини общността от бивши възпитаници около принадлежността и благодарността им към любимата Гимназия. Специални гости на церемонията бяха г-жа Маргарита Енергиева, бивш заместник-директор и преподавател по физика, и почетен председател на фондация Езиковата Сливен, г-н Никола Николов, бивш преподавател по физическо възпитание, г-жа Иванка Александрова, бивш преподавател по математика и г-н Христо Маркаров, преподавател по английски език.

Фондация Езиковата Сливен пожелава на днешното ръководство, преподаватели и възпитаници на Гимназията успешна учебна година, много вдъхновение, задружност и мотивация за знания, личностно развитие и високи резултати.

Още снимки от новината

Гимнастически уреди за Езиковата от Фондацията 02

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев