Сливен, кратки вечерни новини, 08.09.2023 г., петък

Сливен
08.09.2023 / 16:02

Сливен става част от инвестиционната политика на национално ниво с възможности за привличане на инвеститори и разпознаваема дестинация за развитие на бизнес, както на местни, така и на мултинационални компании и техни партньори.

Планираното обявяване на кандидатурата за кмет на Сливен на Пламен Крумов се отлага заради деня на траур в памет на жертвите от наводнението в района на Царево – официалното представяне на кандидатурата му трябваше да бъде тази вечер.

Близо 189 млн. лева по приходите и разходите е проектът за тазгодишния бюджет, който общинският съвет в Сливен трябва да обсъди и да гласува на заседанието си през следващата седмица

НЧ „Христо Ботев 1897″ – Сливен, и Школа за народно пеене ,,Славейче“ в партньорство с Ансамбъл за народни песни и танци Сливен и Младежи дом ви канят да вземете участие в Първи национален конкурс – надпяване ,,Славеи край Сливен пеят“, който ще се състои на 7 октомври 2023 г. в зала „Сливен“ от 9:00 часа.

Предстоящото изготвяне на Областна здравна карта бе обсъдено на работна среща в Областна администрация Сливен с участието на областния управител Марин Христов, д-р Екатерина Кертикова и Мария Горанова.

Междуведомствена комисия, назначена със заповед на областния управител Марин Христов, започна проверка на язовирите в област Сливен.

Носителката на пет световни и шест европейски титли Станка Златева, подкрепи кампанията, като реши да постави шишеяд пред своята спортна зала.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев