Сливен, кратки вечерни новини, 24.08.2023 г., четвъртък

Сливен
24.08.2023 / 16:00

Първият електробус пристигна в Сливен вчера следобед в базата на "Пътнически превози", а тази сутрин – и първият тролейбус.

В Комплекса за социални услуги – Сливен екипите търсят най-доброто решение за всяко дете в риск – от момента на създаването му през 2006 г., всеки ден служителите му се срещат с болката и страданието на десетки деца – жертви на психическо, физическо и сексуално насилие, деца без родители, деца, употребяващи наркотици, отпадащи от училище, ранно сексуално съзряване.

В края на август ще започне вторият етап от асфалтирането на улици в Сливен, с изключение на участъците, в които се работи по водния цикъл.

Ремонтни и възстановителни дейности по старата часовникова кула до СУ „Пейо Крачолов Яворов“ започна Община Сливен.

Независимият кандидат за кмет на Сливен Минчо Афузов продължава кампанията си, залагайки на билбордове на магистрала „Тракия“.

Нелегална автоморга откри полицията в Сливен при специализирана операция по противодействие на престъпленията срещу собствеността, личността, наркоразпространението, нерегламентираното разкомплектоване на автомобили и контрол по пътна безопасност е проведена на 22 август на територията на община Сливен.

Сливен отново ще бъде етапен град от Международната колоездачна обиколка на България на 70-то издание на състезанието.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев