Сливен, кратки вечерни новини, 05.08.2023 г., събота

Сливен
05.08.2023 / 15:54

Издирват неизвестен, който лепи стикери на светофарите в Сливен – преди два дни са забелязани на кръстовищата на "Дамарски мост" и на бул. "Хаджи Димитър".

Община Сливен извърши ремонт на още един обект за обществено ползване – с изцяло нов покрив е детската градина в село Драгоданово.

Жители на Сливен и общината поставиха пред кмета Стефан Радев в приемния му ден въпроси, свързани с обществени и частни казуси, имотни проблеми, внесоха предложения за ремонти.

Зам.-министърът на здравеопазването проф. Илко Гетов благодари на община Сливен и на кмета Стефан Радев за адекватната и бърза реакция, с която местната власт даде терен за хеликоптерна площадка.

Благотворителен концерт в памет на Венцислав Василев – Венци от „Нова Революция“ ще се проведе днес на Късноантична и средновековна крепост „Туида“.

Община Сливен ще финансира проекта „Музиката вместо улицата“ с 40 000 лева.

Проф. Станимир Карапетков, който е зам.-ректор на Техническия университет – София и ръководител на университетската база в Сливен, получи покана от голяма партия да стане кандидат за кмет на Община Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев