Не пропускайте плеяда от български звезди в представлението „Изненада…“ на сливенска открита сцена

 „Изненада…“
11.07.2023 / 09:31

Не пропускайте плеяда от български звезди в представлението „Изненада…“ на сливенска открита сцена. Лято е. Защо да не се посмеем с Фицата и Сапунджиева?! Участвали Филип Аврамов -Фицата, означава, че шоуто и смехът до припадък са гарантирани. На 20 юли, от 21.00 часа, на сцената под звездите на Късноантична и средновековна крепост "Туида" в град Сливен талантливите Мария Сапунджиева, Филип Аврамов- Фицата, Татяна Цветкова, Миглена Стоева ще представят вълнуващата комедия по текст на Надежда Птушкина " Изненада...". Адаптацията и режисурата са на Орлин Дяков, а сценограф е Петьо Начев. "Конкуренцията" между четиримата актьори кой най-много ще ни разсмее или трогне е гарантирана.

 

Кой не обича да го изненададат… Но зависи как и с какво..

 

Мария Сапунджиева и Филип Аврамов се оплитат в кълбо от изненади, които ви карат да се смеете непрестанно!

 

“Изненадаa..”е топла, изпълнена с любов история, която ще помогне на мнозина да се загреят от студа на живота, да повярват в доброто и отново да се уверят, че се случват чудеса.

 

Пиесата се смята за една от най-добрите в съвременната руска драма от последните десетилетия.

 

Един разказ за трагикомичната история на възрастна жена и нейната дъщеря, сред бита на обикновен руски дом. Майката е болна и очаква близкия си край, тъгувайки че все още не е видяла дъщеря си омъжена и наобиколена от деца. Дъщерята също се измъчва от тази ситуация и се чуди как да вдъхне вяра на майка си, че това ще стане и тя ще доживее да види дъщеря си под венчило. И решава да измисли надежда! Именно това решение, слага началото на куп смешни ситуации и недоразумения, и довеждат играта до трогателен завършек. Така се ражда една романтична комедия, изтъкана от смях и сълзи, от човечност и доброта, от находчивост и красива фантазия. Понякога и една добре поднесена лъжа съживява човека и вдъхва енергия за живот.

 

 

 

20 юли, 21:00 ч. Крепост "Туида"

 

Билети могат да се закупят на касата на Крепост "Туида" и онлайн на EVENTIM.BG

 

За информация: 0895467289, 0889199878

 

Заповядайте да се посмеем заедно и изкараме една приятна романтична вечер под звездите!

Източник: nabludatel.bg
 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев