Сливен, кратки вечерни новини, 01.07.2023 г., събота

Сливен
01.07.2023 / 15:48

Община Сливен отпуска целева субсидия на държавното дружество „В и К“ за частични ремонти в Чинтулово и Тополчане.

На провелата се вчера пресконференция в Областния информационен център беше отчетен напредъкът по проекта за изграждане на Кризисен център и Център за бездомни в Сливен.

На 5 юли започват планираните за месеца стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен.

Кметът Стефан Радев изпрати писмо до министър-председателя на Република България акад. Николай Денков, в което сливенският градоначалник настоява държавата да гарантира бюджет, с който да бъдат подкрепени стопанствата от Сливенския регион, които са със 100 процента пропаднали площи.

В още две Местни инициативни групи /МИГ/ се включва Община Сливен за програмен период 2021-2027 г. – това са „Местна инициативна група Тунджа-Сливен-Долината на Тунджа“ и „Местна инициативна група Стралджа-Сливен“.

Микробус мина през легнал човек на поляната край язовир Жребчево – мъжът е приет в сливенската болница, има счупен таз и счупени ребра.

Международният турнир по акробатика за купата „Стефка Спасова“ събра на 30 юни десетки деца и младежи от страната и чужбина, техните треньори, съдии, родители и приятели в зала „Васил Левски“ в Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев