Български фирми участват за първи път на строително изложение в Гърция

Infacoma - logo
09.02.2018 / 13:58

България се представя за първи път със собствен щанд на Специализираното международно изложение за строителство, интериор, ОВиК, басейни, СПА оборудване, ВЕИ - Infacoma & Aquatherm`2018 в Атина, Гърция. Това е и първото изложение, в което страната ни се представя с нова съвременна визия на щанда, с които ще се представя в международните панаири.

В проявата се представят 7 български предприятия, чието участие се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Infacoma & Aquatherm 2018 (http://infacoma.helexpo.gr/en и http://aquatherm.helexpo.gr/en ) се провежда веднъж годишно и в последните години е утвърдено като водещо изложение в Гърция за строителство, интериор, ОВиК, басейни, СПА оборудване, ВЕИ. В последното издание през 2017 г. са участвали над 200 изложители на 12 000 кв.м. изложбена площи. Изложението е посетено от над 15 000 делови гости от страната и чужбина. TIF Helexpo SA съвместно с Be-Best организират паралелно Специализирано изложение Infacoma за строителство, строителни материали, интериор, оборудване и Специализирано изложение Aquatherm за жилищно и промишлено отопление, климатизация и вентилация, управление на водите, водоснабдяване и канализация, енергетика, оборудване за спа, сауна и басейни, като се акцентира върху иновациите и устойчивото развитие.

Тазгодишното издание на проявата се провежда в периода от 09 до 12 февруари 2018 г., като страната ни се представя от компаниите: „Арон България“ ЕАД, „Галда“ООД, „Дизайн груп“ ООД, “Модул Студио 2-8” ЕООД, „Мрамор-Риолит-Б“ АД, „Санитапласт“ АД, „Танушев“ ООД.

Българското участие е подкрепено и е в изпълнение на проект №BG16RFOP002-2.003-0001 „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари, чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“, финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана чрез Европейския фонд за регионално развитие.

 

 
 

Copyright © 2008-2019 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев